12:00

Månsarps IBK P07

Referat: Gnosjö IBK P07-08 - Månsarps IBK P07

Vinst mot Månsarp!!!

Vi fortsätter på den inslagna linjen med ännu en vinst. Det var mycket nerver hos både spelare och ledare inför matchen. Vi hade aldrig tidigare vunnit över Månsarp, men spelat jämnt mot dem tidigare säsonger. Vi startar inte matchen bra och det straffar sig efter 01:20 med ett mål i baken. Sen jobbar vi stenhårt och kommer in i matchen på ett bra sätt, med både 1-1 och 2-1. Efter 14:59 reducerar de till 2-2.

I den andra perioden sjunker vi ned igen och det blir 2-3, men efter 10:07 reducerar vår lagkapten Emil Karlsson till 3-3. Vi spelar ett mycket bra försvarsspel och de kommer inte igenom vår försvarsuppställning. De skott som skjuts täcker våra backar på ett exemplariskt sätt. Nästan lika snörpligt som i första gör Månsarp 3-4 när klockan visar 14:51 i andra perioden.

I tredje perioden gör Affe 4-4 efter 46 sekunder. De gör sen 4-5. Vi tar timeout och nästan direkt efter det, så gör Enzo 5-5 vid 09:42. Månsarp begär Timeout och efter 14:17 gör Affe 6-5 kyligt i borte krysset. Månsarp får en utvuisning för osportsligt uppträdande efter 14:45.

14:45: PP Gnosjö

Tack alla spelare, publik, domare och ni som hjälpte till med sek. och kiosk för en fantastiskt trevlig söndag! Nu tar vi lite väljförtjänt vila. Ingen träning på tisdag och ingen match nästa helg. Tänk på att tvätta matchstället "in och ut", så att trycket inte lossnar. :-)